KULTURSKOLE I BÆRUM

MUB- skole er et alternativ til den kommunale kulturskolen.
Vi er et team som består av flere høyt utdannede, erfarne og kreative lærere.
Målet er å skape en unik og effektiv læring innen musikk og kunst.verdier
Vi har utviklet et innovativt pedagogisk konsept som innebærer unike og kreative metoder. Mub-skole er et resultat av flere års erfaring, forskning og lidenskap. Skolens visjon er basert på ekte og fungerende verdier. Hos MUB  får alle utvikle sitt potensial. 

?

Hva

piano
gitar, el gitar, bassgitar
 sang 
fiolin
trommer
band
kor
orkester
musikkterapi
musikkproduksjon
komponering
malekurs
-
Individuelle timer
gruppetimer
familie
klippekort
drop in
-
Alle nivåer
Alle aldre
Alle sjangere
Vi underviser på flere språk
Vi følger skoleruta?

Hvem 

Barn, Ungdom, Voksne, seniorer

- Er du usikker hvilket instrument du vil velge ? Hos oss kan du prøve forskjellige instrumenter og få velge det du liker best.
Våre dyktige lærere hjelper deg med valget enten du er et barn, ungdom eller voksen.

- Er du profesjonell eller amatør, har du store ambisjoner eller er musikken favoritthobbyen din?
Vi tilpasser undervisningen til ditt behov. 

- Vil du spille/synge i et band,  kor eller orkester?
Vi har gruppeundervisning som passer nettop deg!

-Vil du lære deg å komponere, skrive låter, arrangere og mikse i studio eller har du et skoleprosjekt?   Vi har dyktige instruktører som veileder deg til du når ditt mål. 

- Er du glad i klassisk musikk og har store ambisjoner om å bli utøvende musiker ?
Vi har lærere med høy kompetanse som kan veilede deg. 

- Trenger du å forberede deg til en prøve eller audition?
 Vi hjelper deg med det du trenger å bli god på. 

-Vil du lære det grunnleggende og bare ha det gøy med musikk?
Vi lager et passende opplegg for deg.  

- Er du voksen nybegynner og vil lære å spille/synge?
Aldri for sent! Vi har flere voksne elever.
Kor, orkester og individuelle timer. Hyggelig læringsmiljø med sosialisering. 


- Spilte/sang du da du var liten og har lyst til å prøve det igjen?
Vi tar deg i mot og tilbyr et motiverende opplegg


?

HvorFysisk oppmøte - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk

Online -  teams ,  zoom, messenger, facetime m.m


VÅRE LÆRERE

Elka A. Soppaland
Gründer og daglig leder
Underviser i fiolin, sang, kor, orkester
Dag - Onsdag, Fredag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 13:30-20:00

Elka er utdannet i klasssik og jazz fiolin, klassisk og rytmisk sang og har PPU fra Elite Musikk & Kusnt skole og Musikkkonservatoriet. Dyktig fiolinlærer, sangpedagog, dirigent, arrangør, bandleder med lang erfaring. Elka er en dedikert og inspirerende mentor. Aktiv utøvende artist. Behersker flere sjangere som for eksampel klassisk, pop, rock, jazz og improvisasjon. 

Elka gleder seg til å motta deg som elev ved MUB - skole !

Underviser på Norsk, Engelsk, Bulgarsk

Håkon Høiberg 
Underviser i gitar, mandolin, banjo, ukulele, piano og sang
Dag - Tirsdag og Onsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk
Tid - 13.30-20.30

Håkon Høiberg er utdannet som Musikkpedagog og har gitar som hovedinstrument, spiller også piano, mandolin og banjo. Han vokste opp i en musikalsk familie og vært aktiv utøvende musiker i mange år. Han har bachelor populærmusikk fra høyskolen i Kristiania og tok årsstudium i praktisk pedagogisk utdannelse. Håkon har siste årene jobbet som musikkpedagog i tillegg til solo kariere og turnering. 
Nøkkelord:
Flersidig, høflig, dyktig!

Om undervisningen:

Undervisningen foregår både individuelt og i små grupper. Elevene får en god intruduksjon til instrumentet og det settes opp en tilpasset undervisningsplan for en hver. Håkon underviser på en spennende og inspirerende måte og tar hensyn til elevens tempo. Det legges vekt på glede og mestring. Jobbes med improvisasjon, rytmisk, medie, produksjon og notelære, kreativitet, samspill, sjanger forståelse og mye mer. 

Håkon gleder seg til å motta deg som elev ved MUB - skole !

Underviser på Norsk, Engelsk, Dansk og Svensk. 

Nadia Hayes Skånseng
Underviser i fiolin, orkester,  basic piano

Dag - torsdag

Nadia er en fiolinist fra Nesodden. Hun har en bachelor og master i utøvende fiolin fra Universitetet i Stavanger, samt utdannelse i Weimar, Tyskland. Hun er en erfaren kammermusiker og har de siste årene utvidet sin kunnskap med å studere barokkfiolin ved Orkester Nord og Nivalis Akademi.
De siste årene har hun jobbet som frilansmusiker, der samspill i mindre grupper har vært i fokus. Med varierte ensembler som kvartett, duo, musikkteater, band for å nevne noe.

Om undervisningen:
Nadia er veldig glad i å undervise elever i forskjellige aldre og fokuserer mye på spilleglede, samt elevens egen forståelse av instrumentet og musikken. Hun tilpasser metodene etter behov og nivå. Bruker blant annent suzuki metoden spesielt for små bran og nybegynnere. 

Nøkkelord: Flersidig, dyktig, høflig

Nadia gleder seg til å motta deg som elev ved MUB - skole ! 

Underviser i Norsk, Engelsk og Tysk

Erik Grønnesby
Underviser i: Piano, kontrabass

Dag - mandag og tirsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 14.00 - 20.30

Erik er en pianist og kontrabassist med lang erfaring innen både klassisk og jazz. Han studerer for tiden utøvende jazz ved Norges Musikkhøyskole, og har lang fartstid som freelance musiker. Med ulike band og konstellasjoner spiller Erik konserter (både jazz og klassisk) i Oslo og ellers i Norge og utland. Erik brenner også for å kunne inspirere unge mennesker til å få utvikle seg musikalsk, og vil gjennom sin undervisning spre en spilleglede som forhåpentligvis varer livet ut.


Om undervisningen:

Erik underviser i piano, gitar og kontrabass. Hovedfokus er å skape spilleglede og inspirasjon hos eleven, slik at eleven selv blir nysgjerrig og ønsker å utvikle seg som musiker. Sjanger er åpent, og vi kan jobbe med både pop, rock, jazz eller klassisk. Eleven vil likevel få innføring i tradisjonell teknikk og kanskje også improvisasjons- teknikker. Etter hvert vil vi sammen sette opp en plan slik at det blir tydelig for både elev og foresatte hvordan eleven skal kunne utvikle seg.

Underviser på Norsk, Engelsk, Spansk og Svensk


Øyvind Eliassen
Underviser i : gitar, elgitar, musikkproduksjon grunnlegende piano, trommer
Dag: tirsdag
Sted: Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk
Tid: 16.00-21.30

Om Øyvind

Øyvind har jobbet som frilans musiker på fulltid siden 2016. Han har bachelor i Populærmusikk fra Westerdals Oslo ACT, samt Praktisk-Pedagogisk Utdanning (PPU) fra Norges Musikkhøgskole. I løpet av årene som frilanser har han spilt med flere ulike artister og band. Mest aktivt er bandet The Feelgood Orchestra, som blant annet var husband på Stian Blipp Show på TV2 i 2018 og har i løpet av de siste ti årene vokst til å bli et av Norges største event band.
Parallelt med frilansing har han også undervist gitar og grunnleggende piano ved ulike musikkskoler i og rundt Oslo. Elevene har vært både voksne og barn, og nivåene har vært både nybegynnere og viderekomne.
Selv om gitar er hovedinstrumentet kan han både spille og undervise på bass, grunnleggende piano og litt trommer. I tillegg har han også god erfaring med musikkproduksjon og innspilling.
Øyvind jobber mest med sjangrene pop og rock. Men han har bred interesse og kunnskap også utenfor disse sjangrene, som for eksempel jazz.

Om undervisningen:

Mestring og spilleglede står i fokus. Undervisningens innhold og tempo tilpasses elevens interesser underveis. Her er det rom for mange ulike retninger, men alltid med et klart mål om å lære grunnleggende teknikk og teori som kan anvendes i alle typer musikksjangre. Hans hoved filosofi er at musikk skal vare gøy!
Underviser i gitar, bass, grunnleggende piano og grunnleggende trommer. 

Underviser på Norsk og Engelsk

Halvor Rollag
Underviser i gitar, bass, ukulele, trommer, piano, keyboard, band, musikkproduksjon, låtskriving, musikkteori, musikkterapi

Dag - Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk

Tid - 13:30-20:30


Halvor har sin utdannelse fra Nordisk Institutt for Scene og Studio, hvor han spesialiserte seg innenfor komposisjon, musikkproduksjon, låtskriving og arrangering.
Han er en aktiv musiker og jobbet i flere år som bassist i livebandet til popduoen Nico & Vinz. Halvor har flere egne bandprosjekter hvor hans rolle strekker seg fra å være bassist, til produsent, tekstforfatter og låtskriver. Som pedagog er han utrolig opptatt av at hver enkelt elev skal føre mestring og glede, og ha best mulig progresjon på instrumentet sitt.

Om undervisningen:

Undervisningen inneholder blant annet gehør øving, grep, rytmiske øvelser, notelære, akkordprogresjon, sjanger forståelse og mye mer.
Metodene er tilpasset elevens behov.
Alle aldre og nivåer. 

Halvor gleder seg til å motta deg som elev ved MUB skole!

Underviser på Norsk, Engelsk og Svensk.

Kristine Johnsen
Kunstlærer
Dag - Torsdag 
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk
Tid - 16.00 - 22.00
Om Kristine 
Kristine(f 1987) er en norsk malerinne som behersker både figurativ og ikke-figurativ gren. Hun startet sine studier hos anerkjente klassiske maleren Odd Nerdrum i 2013 og gikk i lære hos ham til 2015.
Det klassiske håndverket er utgangspunktet, og hun benytter seg av historiske teknikker. Arbeidene består i oljemalerier, akvareller og blyant - og kulltegninger. Motivene er hentet fra naturen, Kristine portretterer også dyr og mennesker. 

Om undervisningen: 
Kristine underviser både individuell og i grupper. Alle aldre!
Kristine setter fokus på detaljer og mestring. Hun bruker klassiske teknikker og underviser på en inkluderende måte. Barn og unger deles opp i grupper etter alder. Jobber med blyant, akryl, kull og akvarell.  Det er flere temaer å velge mellom: dyr, mennesker, natur, tegneseriefigurer, jobbe med form og farge!
Voksne undervises både i grupper og individuell.
Olje og akryl teknikker, portrett og mye mer, alt etter ønske og ferdigheter.
Kristine jobber intuitivt som gir deg en unik læreopplevelse som værer livet ut!

Underviser på Norsk og EngelskIngeborg Fjørtoft
Underviser i trompet/kornett, piano, sang, låtskriving

Dag - Torsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 14.00 - 20.30

Ingeborg har lang erfaring med blåseinstrumenter ved å blant annet ha spilt i brassband i 14 år og å ha fordypet seg i jazztrompet ved Toneheim folkehøgskole. Hun har lang erfaring med sang og piano gjennom musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, Toneheim folkehøgskole og Oslo Kammerkor.
Hun har som sanger og låtskriver markert seg i visemiljøet i Oslo med egenskrevne viser i gruppen Vildebjønns selskap. Ingeborg har undervist alle aldre ved sommerleir for hornmusikk på Jeløy. Hun har også erfaring med undervisning gjennom å ha vært musikklærer ved Haslum skole.
Ingeborg jobber mest med sjangerene jazz, folkemusikk, viser, rock og klassisk sang.


Om undervisningen:

Undervisningen kan inneholde blant annet sjangerforståelse, teknikk, teori, notelære, formidling, gehør, innøving av repertoar som eleven er interessert i og fra lærebøker. Eleven får et skreddersydd løp basert på nivå, motivasjon og interesse. Dette for å oppnå mestringsfølelse hos elevene. I all undervisning er Ingeborg fleksibel når det kommer til sjanger og hun legger vekt på at elven skal ha det gøy og at eleven skal utvikle seg som musikant.

Underviser på Norsk og Engelsk

Sivert Runhovde
Underviser i sang, gitar, piano, band, kor, låtskriving og musikkteori
Dag - Onsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk

Tid: 16:00-21:00

Sivert har lang erfaring som sanger, gitarist, pianist, artist og låtskriver. Som soloartist under pseudonymet Lukas Claude har musikken hans nådd ut til millioner av mennesker over hele verden. Han studerer nå utøvende sang og komposisjon på det Frie kandidatstudiet ved Norges Musikkhøgskole. Sivert har arbeidet mest innen pop-, rock- og jazzmusikk, og har i tillegg bakgrunn innen klassisk sang. Han har vært solist for band og ulike prosjekter på store scener som Rockefeller, Oslo Nye Teater, Universitetets Aula og Oslo konserthus.
Med 9 år lang erfaring som musikkinstruktør for barn og unge i Oslo, er han en allsidig og dyktig pedagog. Som lærer brenner Sivert for å inspirere eleven til å oppdage og vedlikeholde musikkgleden. Han gir hver elev et skreddersydd løp, for å sikre jevn progresjon og mestring underveis.

Nøkkelord: Allsidig, imøtekommende, dyktig.

Om undervisningen:

Sivert underviser i sang, piano, gitar og låtskriving. Undervisningen inneholder blant annet sangteknikk, formidling, tekstskriving, grep/låter/skalaer på gitar, besifring/harmonikk på piano, samspill, musikkteori og mye mer. All undervisning tilpasses elevens nivå og ønsker, innen både pop, rock, jazz og klassisk musikk. Sivert har fokus på en stødig utvikling, og at musikk skal være gøy!

Underviser på norsk og engelsk.


Kurs

Barn, Ungdom, Voksne

Alle nivåer

Vi underviser på flere språk

Vi følger skoleruta

Priser /per gang

30 min kr 400,-individuell

40 min kr 500,-Individuell

60 min kr 675,-Individuell

30 min kr 275,-gruppe pr pers

40 min kr 325,-gruppe pr pers

30 min kr 490,-familie

40 min kr 565,-familie

 orkester/band/kor
60 min kr 255,- pr pers

Malekurs
BARN/UNGDOM - grupppe
120 min kr 345,- per pers
Voksne:
120 min kr 375,- per pers
60 min individuell 650,-
90 min individuell 900,-

Musikkterapi 

45 min kr 650,- individuell
60 min kr 400,- gruppe.

Drop in
30 min kr  485,- 
40 min kr 585,- 
60 min kr 725,- 

Klippekort
10% rabatt(minst 4 klipp) Individuell

Individuelle timer med fordypning I valgte fag. Vi sørger for å tilrettelegge for at du kommer til å lære og samtidig få den beste opplevelsen. Du får en individuell plan som er tilpasset ditt nivå, ferdigheter og ønsket mål med kurset. Det tas hensyn til ditt eget tempo og evner til å lære slik at undervisningen skal føre til mestring og fornøyelse. Du får lære under god oppfølging. Kurset kan inneholde teori og notelære, improvisering, komponering, prestasjon og diverse.

Grupper / BAND 

Gruppe - Elevene kan være helt nybegynnere eller litt øvet for å bli med i en gruppe. Vanligvis 2 - 3 elever i gruppe.
Band -  litt øvet og viderekommende. 
Kor/orkester - Nybegynnere og viderekommet, 8-10 elever i gruppe.
Kurset inneholder blant annet teori, geghør øving, notelære, forståelse av rytme og takt, samspill. 

Musikkterapi  

Brukergruppe:

● Barn, unge og voksne med utviklingshemming 

● Mennesker med psykiske lidelser

● Selvutvikling

MALEKURS
barn ungdom voksne

BARN: 8-12 år Introduksjonskurs til tegning og maling. 

Ta for oss grunnleggende prinsipper innen maling og tegning: tegning med blyant, kull. Male med akryl. Lys og skygge og fargelære. 

Barna kan ta med seg et bilde som inspirerer de. De trenger ikke gjengi det, men ha det som inspirasjon til hva de ønsker å male/tegne.  

UNGDOM: 13-17 år: Lære å tegne og male klassisk figurativt. Utgangspunkt i fire farger (Apelles-paletten). Vi jobber med dybde, valører, varme og kalde farger, kontraster, lys og skygge. 

VOKSNE: Lære å tegne og male klassisk figurativt. Utgangspunkt i fire farger (Apelles-paletten). Vi jobber med dybde, valører, varme og kalde farger, kontraster, lys og skygge. Vi lærer både akryl og olje teknikker. 

Materialliste som må handles in sendes i forkant. Familie

Dette er et innovativt pedagogisk konsept som viser seg å fungere kjempefint for foreldre og små barn fra 3 år og oppover. Her kan enten mamma eller pappa og ett barn melde seg samtidig for en redusert pris. Det legges vekt  på opplevelse, motivasjon, læringsglede, selvtillit, mestring og samspill. På dette kurset får bade små og store et tilpasset opplegg som ses i sammenheng. Det er koselig å lære sammen og det er enda mer moro å øve sammen hjemme. 

Drop in

Et fleksibelt tilbud for elever som ikke kan binde seg til en fast tid. Minimum 2 timer i måneden, tas forbehold om tillpasning av både dag og tid.
I enkelte tilfeller avtales det faste dager og tider.
Gjelder vanlige regler for påmelding fravær og oppsigelse. 

Klippekort/gavekort

Gjelder drop in pris med 10% rabatt, uten bindingstid. Timene er gyldig i en bestemt periode. Det legges vekt på intensiv oppplæring gjennom målrettet opplegg. Passer deg som vil prøve et instrument/fag du har lyst til å lære slik at du får et hoved inntryk på relativt kort tid. Eller deg som trenger å forbedre deg til noe konkrett.
Vil du kanskje ta et kurs for moro skyld  da er dette ditt valg. Klippekortet kan brukes som gavekort. Så dette kan være en fin bursdagsgave, julegave, jubileums gave eller lignende. 


Påmelding, betaling og oppsigelse

Påmelding til valgte kurs er bindende. Påmeldingen fornyes automatisk til neste semester.
Månedlig fakturering. Vi følger skoleruta. 

Oppsigelse 1 måned og den løper fra den 1. i måneden etter at oppsigelsen er mottatt skriftlig til mub.skole@gmail.com

Fravær/permisjon

Bestilt kurs betales fullt uavhenging av fravær.
Drop in kan avbestiles senest 24 før timen. Flyttes kostnadsfritt innen gjeldende kalender måned. 
Klippekort brukes innen en avtalt periode.
Permisjon innvilges mot skriftlig søknad til mub.skole@gmail.com 

Unntak

Elevene har rett til erstatningstime ved lærerens fravær der vi ikke klarer å skaffe en vikar. 

Ved langsiktig sykdom hos elev dvs. 2 el. fler uker på rad tas det forbehold om kurstilpasning mot skriftlig søknad. Administrasjons avgift kr 400,- per semester. Faktureres januar og august, ved innmelding for nye elever. 
Administrasjons avgift for innvilget fritidsstipend kr 1000,- per søker. 

Adresse

Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk

Kontakt:

Email: mub.skole@gmail.com
Phone: +47 97 10 71 28

No Code Website Builder