VI SKAPER MAGI!

MUB- skole er et alternativ til den kommunale kulturskolen.   
Vi er et team som består av flere høyutdannede, erfarne og kreative lærere.
Målet er å skape en unik og effektiv læring.verdier
Vi har utviklet et inovativt pedagogisk konsept som innebærer unike og kreative metoder. Mub-skole er et resultat av flere års erfaring, forskning og lidenskap. Skolens visjon er basert på ekte og fungerende verdier. Hos MUB  får ALLE utvikle sitt potensial. Fra drøm til virkelighet, det er der magien skjer.

?

Hva

piano
gitar, el gitar, bassgitar
 sang 
fiolin
trommer
band
 musikkterapi
 musikkprodiksjon
 komponering

Individuelle timer
gruppetimer
familie
klippekort
drop in

Alle nivåer

Alle aldre

Alle sjangere

Vi underviser på flere språk

Vi følger skoleruta

Sjekk  KURS OG PRISER i menyen  for mer detaljert info.

Trykk på PÅMELDINGSSKJEMA i menyen for å melde deg på kurs. 
?

Hvem 

Barn, Ungdom, Voksne,seniorer

Hos oss kan du prøve forskjellige instrumenter og få velge det du liker best. Våre dyktige lærere hjelper deg med valget enten du er et barn, ungdom eller voksen.

Vil du utvide talentene dine, eller er du nybegynner? Velkmmen til oss, uannsett alder. Vi tar utgangspunkt i ditt nivå og behov. 

Våre pedagoger hjelper deg med akkurat det du trenger gjennom en induviduell tilpasset opplæringsplan. 

😃

?

Hvor


Stabekk!

Fysisk oppmøte - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk

Online -  teams ,  zoom, messenger, facetime m.m


VÅRE LÆRERE

Elka A. Soppaland
Gründer og daglig leder
Underviser i fiolin, sang, kor, orkester
Dag - Onsdag, Fredag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 13:30-20:00

Elka er utdannet i klasssik og jazz fiolin, klassisk og rytmisk sang og har PPU fra Elite Musikk & Kusnt skole og Musikkkonservatoriet. Dyktig fiolinlærer, sangpedagog, dirigent, arrangør, bandleder med lang erfaring. Elka er en dedikert og inspirerende mentor. Aktiv utøvende artist. Behersker flere sjangere som for eksampel klassisk, pop, rock, jazz og improvisasjon. 

Elka gleder seg til å motta deg som elev ved MUB - skole !

Underviser på Norsk, Engelsk, Bulgarsk

Håkon Høiberg 
Underviset i gitar, mandolin, banjo, ukulele, piano og sang
Dag - Tirsdag og Onsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk
Tid - 13.30-20.30

Håkon Høiberg er utdannet som Musikkpedagog og har gitar som hovedinstrument, spiller også piano, mandolin og banjo. Han vokste opp i en musikalsk familie og vært aktiv utøvende musiker i mange år. Han har bachelor populærmusikk fra høyskolen i Kristiania og tok årsstudium i praktisk pedagogisk utdannelse. Håkon har siste årene jobbet som musikkpedagog i tillegg til solo kariere og turnering. 
Nøkkelord:
Flersidig, høflig, dyktig!

Om undervisningen:

Undervisningen foregår både individuelt og i små grupper. Elevene får en god intruduksjon til instrumentet og det settes opp en tilpasset undervisningsplan for en hver. Håkon underviser på en spennende og inspirerende måte og tar hensyn til elevens tempo. Det legges vekt på glede og mestring. Jobbes med improvisasjon, rytmisk, medie, produksjon og notelære, kreativitet, samspill, sjanger forståelse og mye mer. 

Håkon gleder seg til å motta deg som elev ved MUB - skole !

Underviser på Norsk, Engelsk, Dansk og Svensk. 

Anja Bajer
Underviser i fiolin, sang, piano
Dag - Mandag og Torsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk
Tid - 13.30-20.30Anja er en allsidig fiolinist med en musikkutdannelse fra Universitetet i Bologna, og har erfaring med å undervise både barn og voksne.

Om undervisningen:
Hovedfokuset hennes som lærer er å få elevene til å føle mestring og glede, og det tas alltid utgangspunkt i elevenes egne ønsker eller behov. Anja underviser i de fleste sjangre, og har mest erfaring innenfor klassisk musikk.I tillegg til fiolinundervisning tilbyr Anja grunnleggende sang- og pianolære.
undervisningen omfatter blant annet:
• Grunnleggende teknikk
• Musikalsk uttrykk
• Mental trening
• Notelære
• Improvisasjon

Nøkkelord: Flersidig, dyktig, høflig

Anja gleder seg til å motta deg som elev ved MUB - skole ! 

Underviser i Norsk, Svensk, Engelsk og Italiensk 

Anna Eline Østgård berg
Underviser i sang og grunnleggende piano
Dag: mandag 
Sted: Gamle Ringeriksvei 6, 1369 stabekk
Tid: 13,30-21.00


Anna Eline har en bachelorgrad i Popular Music Performance fra The Institute of Contemporary Music Performance i London, årsstudium i musikkproduksjon fra Høyskolen Kristiana i Oslo, samt kurs i vokalteknikk fra BAST - Be a Singing Teacher i London og låtskriving fra Berklee College of Music Online. Hun jobber som artist og låtskriver og har flere års erfaring med vokalteknikk, låtskriving og live performance.

Om undervisningen:

Anna Eline brenner for musikk og ønsker å hjelpe elevene sine med å finne «sin» stemme gjennom god vokalteknikk og god musikk. Vokalteknikken hun benytter seg av bygger på prinsipper fra teknikken Speech Level Singing. I tillegg til sang og låtskriving underviser Anna Eline også i grunnleggende piano. Hun er opptatt av at elevene skal kunne føle seg trygge i timene og at de skal få bruke tid på det de har lyst til å lære.

Underviser på Norsk og Engelsk. 

Lars-Petter Næss
Underviser i gitar, bass, musikkproduksjon, låtoppbygging, grunnleggende slagverk og piano.
Dag - Fredag 
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk
Tid - 13.30-20.30


Lars-Petter er en ung og dyktig musikker. Har spilt i flere forskjellige band de siste 6 årene. Han har lært gitar hos en klassisk utdannet gitarist og en dyktig multiinstrumentalist i Bodø med mye fokus på elgitar, blues og rock. Han har 2 gode års erfaring med musikkproduksjon i tillegg til å beherske flere instrumenter. 
Lars-Petter driver for tiden med eget musikalsk prosjekt i Oslo og underviser på MUB - skole på fredager.  Han har erfaring fra undervisning for barn og unge og har fått strålende tilbakemeldinger fra både elever og foreldre.

Om undervisningen:

På en engasjerende måte viser Lars-Petter nye løsninger på instrumentet med utgangspunkt i hva eleven kan fra før. Lærer gjerne bort ikoniske riff og teknikker som man kan bruke i sitt eget spill også. Musikken skal være anvendelig og helst inspirere til å skape nye band og musikkprosjekter. Det tas hensyn til elevens ønske og forventninger. Grunnlegende teknikker og metoder formidles på en spennende og inspirerende måte. Underviser i flere sjangere og tolpasser etter behov. 
Nøkkelord: innspirerende, motiverende, nytenkende

Lars-Petter gleder seg til å motta deg som elev ved MUB - skole

Underviser på Norsk, Engelsk, Svensk

Halvor Rollag
Underviser i gitar, bass, ukulele, trommer, piano, keyboard, band, musikkproduksjon, låtskriving, musikkteori, musikkterapi

Dag - Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk

Tid - 13:30-20:30


Halvor har sin utdannelse fra Nordisk Institutt for Scene og Studio, hvor han spesialiserte seg innenfor komposisjon, musikkproduksjon, låtskriving og arrangering.
Han er en aktiv musiker og jobbet i flere år som bassist i livebandet til popduoen Nico & Vinz. Halvor har flere egne bandprosjekter hvor hans rolle strekker seg fra å være bassist, til produsent, tekstforfatter og låtskriver. Som pedagog er han utrolig opptatt av at hver enkelt elev skal føre mestring og glede, og ha best mulig progresjon på instrumentet sitt.

Om undervisningen:

Undervisningen inneholder blant annet gehør øving, grep, rytmiske øvelser, notelære, akkordprogresjon, sjanger forståelse og mye mer.
Metodene er tilpasset elevens behov.
Alle aldre og nivåer. 

Halvor gleder seg til å motta deg som elev ved MUB skole!

Underviser på Norsk, Engelsk og Svensk.

Ingrid Shank 
Underviser i cello

Dag - Mandag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 13:30-20:00

Ingrid Shank - cellist, har sin musikkutdanning fra University of Michigan. Hennes lærere var Jeffrey Solow og Gerald Kagan.
Som kammermusiker har hun spilt konserter i Norge, Russland, Storbritannia og USA. Som orkestermusiker, har hun spilt i Bergen filharmoniske orkester, Den Norske Operas orkester og som solocellist i Plymouth Symphony Orchestra. Hun har undervist nybegynnere i cellospill så vel som avanserte elever. 


Om undervisningen:

Som lærer er Ingrid opptatt av klang, sund teknikk, uttrykk og glede.

Ingrid gleder seg til å motta deg som elev ved MUB skole!

Underviser på Norsk, Engelsk, Svensk og Dansk.

Ingeborg Mantor
Underviser i piano og sang

Dag - Torsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 14.00 - 20.30

Ingeborg Mantor
har en bachelorgrad i utøvende skuespill ved Nord Universitet, og har lang erfaring med både sang og piano gjennom Barnekoret ved Den Norske Opera og Ballett, musikklinjen ved Foss Videregående Skole, Toneheim Folkehøgskole og Complete Vocal Academy, samt flere år med privatundervisning ved Norges Musikkhøgskole. Om undervisningen:

Piano: Ingeborg har flere års erfaring med piano og pianoundervisnig. Hun bruker pianospill aktiv i sitt virke som skuespiller og sanger, og underviser i både notelesing, besifring og improvisasjon. Hun lærer bort grunnleggende teknikk i klassisk piano og veileder elevene gjennom en strukturert og plan og diverse repertoar/ lærebøkker. Rytmikk, dynamikk,  imrovisasjon og besifring er også en del av opplæringen. Alt etter ditt behov og ønske. 

Sang:Ingeborg er fleksibel når det kommer til sjanger og underviser i alt fra klassiske romanser til folkesang og pop. Hun er lidenskapelig opptatt av stemmen og alle dens muligheter.  
På timene med Ingeborg er det elevens smak som teller, og hun vil gjøre alt hun kan for å hjelpe eleven med å nå målet sitt. Alt kan læres, og det skal være gøy underveis.


Underviser på Norsk, Engelsk

Erik Grønnesby
Underviser i: Piano

Dag - mandag og tirsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 14.00 - 20.30

Erik er en pianist og kontrabassist med lang erfaring innen både klassisk og jazz. Han studerer for tiden utøvende jazz ved Norges Musikkhøyskole, og har lang fartstid som freelance musiker. Med ulike band og konstellasjoner spiller Erik konserter (både jazz og klassisk) i Oslo og ellers i Norge og utland. Erik brenner også for å kunne inspirere unge mennesker til å få utvikle seg musikalsk, og vil gjennom sin undervisning spre en spilleglede som forhåpentligvis varer livet ut.


Om undervisningen:

Erik underviser i piano, gitar og kontrabass. Hovedfokus er å skape spilleglede og inspirasjon hos eleven, slik at eleven selv blir nysgjerrig og ønsker å utvikle seg som musiker. Sjanger er åpent, og vi kan jobbe med både pop, rock, jazz eller klassisk. Eleven vil likevel få innføring i tradisjonell teknikk og kanskje også improvisasjonsteknikker. Etter hvert vil vi sammen sette opp en plan slik at det blir tydelig for både elev og foresatte hvordan eleven skal kunne utvikle seg.

Underviser på Norsk, Engelsk, Spansk og Svensk

Øyvind Eliassen
Underviser i gitar, bass, grunnleggende piano og grunnleggende trommer. 

Dag - tirsdag
Sted - Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk


Tid - 16.00 - 21.00

Øyvind har jobbet som frilans musiker og pedagog på fulltid siden 2016. Han har bachelor i Populærmusikk fra Westerdals Oslo ACT, samt Praktisk-Pedagogisk Utdanning (PPU) fra Norges Musikkhøgskole. I løpet av årene som frilanser har han spilt med flere ulike artister og band. 
Parallelt med frilansing har han også undervist gitar og grunnleggende piano ved ulike musikkskoler i og rundt Oslo. Elevene har vært både voksne og barn, og nivåene har vært både nybegynnere og viderekomne.
Selv om gitar er hovedinstrumentet kan han både spille og undervise på bass, grunnleggende piano og litt trommer. I tillegg har han også god erfaring med musikkproduksjon og innspilling.
Øyvind jobber mest med sjangrene pop og rock. Men han har bredt kunnskap også utenfor disse sjangrene, som for eksempel  klassisk og jazz.

Om undervisningen:

Mestring og spilleglede står i fokus. Undervisningens innhold og tempo tilpasses elevens interesser underveis. Her er det rom for mange ulike retninger, men alltid med et klart mål om å lære grunnleggende teknikk og teori som kan anvendes i alle typer musikksjangre. Hans hovedfilosofi er at musikk skal vøre gøy!

Underviser på Norsk og Engelsk


Kurs

Barn, Ungdom, Voksne

Alle nivåer

Vi underviser på flere språk

Vi følger skoleruta

Priser /per gang

30 min kr 375,-individuell

40 min kr 475,-Individuell

60 min kr 650,-Individuell

30 min kr 255,-gruppe pr pers

40 min kr 305,-gruppe pr pers

30 min kr 465,-familie

40 min kr 555,-familie

 orkester/band/kor
60 min kr 245,- pr pers


Musikkterapi 
45 min kr 650,- individuell
60 min kr 400,- gruppe.

Drop in
30 min kr  455,- 
40 min kr 555,- 
60 min kr 675,- 

Klippekort
10% rabatt på drop in prisIndividuell

Individuelle timer med fordypning I valgte fag. Vi sørger for å tilrettelegge for at du kommer til å lære og samtidig få den beste opplevelsen. Du får en individuell plan som er tilpasset ditt nivå, ferdigheter og ønsket mål med kurset. Det tas hensyn til ditt eget tempo og evner til å lære slik at undervisningen skal føre til mestring og fornøyelse. Du får lære under god oppfølging. Kurset kan inneholde teori og notelære, improvisering, komponering, prestasjon og diverse.

Grupper / BAND 

Gruppe - Elevene kan være helt nybegynnere eller litt øvet for å bli med i en gruppe. Vanligvis 2 - 3 elever i gruppe.
Band -  litt øvet og viderekommende. 
Kor/orkester - Nybegynnere og viderekommet, 8-10 elever i gruppe.
Kurset inneholder blant annet teori, geghør øving, notelære, forståelse av rytme og takt, samspill. 

Musikkterapi  

Brukergruppe:

● Barn, unge og voksne med utviklingshemming 

● Mennesker med psykiske lidelser

● Selvutvikling

Familie

Dette er et innovativt pedagogisk konsept som viser seg å fungere kjempefint for foreldre og små barn fra 3 år og oppover. Her kan enten mamma eller pappa og ett barn melde seg samtidig for en redusert pris. Det legges vekt  på opplevelse, motivasjon, læringsglede, selvtillit, mestring og samspill. På dette kurset får bade små og store et tilpasset opplegg som ses i sammenheng. Det er koselig å lære sammen og det er enda mer moro å øve sammen hjemme. 

Drop in

Et fleksibelt tilbud for elever som ikke kan binde seg til en fast tid. Minimum 2 timer i måneden, tas forbehold om tillpasning av både dag og tid.
I enkelte tilfeller avtales det faste dager og tider.
Gjelder vanlige regler for påmelding fravær og oppsigelse. 

Klippekort/gavekort

Gjelder drop in pris med 10% rabatt, uten bindingstid. Timene er gyldig i en bestemt periode. Det legges vekt på intensiv oppplæring gjennom målrettet opplegg. Passer deg som vil prøve et instrument/fag du har lyst til å lære slik at du får et hoved inntryk på relativt kort tid. Eller deg som trenger å forbedre deg til noe konkrett.
Vil du kanskje ta et kurs for moro skyld  da er dette ditt valg. Klippekortet kan brukes som gavekort. Så dette kan være en fin bursdagsgave, julegave, jubileums gave eller lignende. 


Mobirise

Fiolinen er instrumentet du kommer til å elske når du får tak i det unike og varme klangen. Det er en reise for deg som ønsker å mestre og være flink. 
Kan brukes i flere sjangere og er like kul
Klikk her for påmelding

Mobirise

Pianoet er et flersidig innstrument som brukes inne flere sjangere og gir deg all verdens muligheter. 
 Som pianist vil du lyse ut fra scenen med et harmonisk budskap
Klikk her for påmelding

Mobirise

Vi hjelper deg med å finne din unuke sang stemme.
En sanger er en formidler av følelser. Du lærer pusteteknikker, finner klangen ,stemme kontrol og prestasjon.
Alle aldre og sjangere! 
Klikk her for påmelding

HIP HOP Dans for barn
og ungdom
 
Grupper fordeles
etter alder Klikk her for påmelding

Mobirise

Gitaren er instrumentet som tilbyr et bredt spektrum av muligheter. Enten du lærer deg noen akkorder eller få klassiske grep så får du blir med på  et musikalsk eventyr for livet
Klikk her for påmelding

Mobirise

El. Gitaren tar deg på en spennende reise gjennom rå rockesoloer og helt til metal tunge toner.

Basslinjene kan du lære å spille med mye innlevelse og gi musikken dybde
Klikk her for påmelding

Mobirise

Trommeslageren er bandets stødige og levende hjerte. Det å slenge seg mellom hundrevis av spennende rytmmer er utrolig gøy. Rokeband eller jazz trio, metal eller pop, du er midt i bliken uten tvil 
Klikk her for påmelding

Mobirise

I musikkterapi er vi opptatt av å få tak i brukerens ressurser og sterke sider gjennom musikk og kreativitet. Jobbes i små grupper og individuell
Klikk her for påmelding 

Påmelding, betaling og oppsigelse

Påmelding til valgte kurs er bindende. 
Oppsigelse er 1 måned og vi må motta denne skriftlig før den 15 i gjeldende mnd ,til mub.skole@gmail.com
Påmeldingen fornyes automatisk til neste semester.

Månedlig fakturering.

Fravær/permisjon

Bestilt kurs betales fullt uavhenging av fravær.
Drop in kan avbestiles senest 24 før timen. Flyttes kostnadsfritt innen gjeldende kalender måned. 
Klippekort brukes innen en avtalt periode.
Permisjon innvilges mot skriftlig søknad til mub.skole@gmail.com 

Unntak

Elevene har rett til erstatningstime ved lærerens fravær. 

Ved langsiktig sykdom hos elev dvs. 2 el. fler uker på rad tas det forbehold om kurstilpassning mot skriftlig søknad. Administrasavgift kr 375,- per semester. Faktureres januar og august, ved innmeldning for nye elever. 
Administrasjonsavgift for innvilget fritidsstipend kr 1000,- per søker. 

Adresse

Gamle Ringeriksvei 6, 1369 Stabekk

Kontakt:

Email: mub.skole@gmail.com
Phone: +47 97 10 71 28

HTML Editor